Divers aanbod zorgt voor vitaal winkelcentrum

Een gezonde mix van functies zorgt voor een groen en levendig wijkwinkelcentrum. Het nieuwe groen ingerichte winkelplein en de groene stroken rond het winkelcentrum geven het gebied een prettige uitstraling. Hier wil je verblijven in plaats van alleen op bezoek komen. Boven de supermarkt, winkels en horeca worden appartementen rondom een gemeenschappelijke daktuin gerealiseerd.

Prettig wonen

De nieuwbouw van het winkelcentrum voorziet in de woningbehoefte door het realiseren van ongeveer 100 tot 110 woningen voor zowel jongeren als ouderen. Je woont vlakbij voorzieningen in een groene woonstraat aan de Karolingersweg of in één van de appartementen boven de winkels. De woningen worden zogenaamde 0-op-de-meter woningen waardoor ze klaar zijn voor een duurzame toekomst.

Moderne supermarkt

In het nieuwe winkelcentrum komt een grote moderne Lidl supermarkt die veel bezoek zal trekken. Er is ruimte voor een groot assortiment waardoor de supermarkt voorziet in de behoefte van de hele wijk en aantrekkelijk is voor bezoekers uit heel Wijk bij Duurstede.

Winkelen en horeca

De winkels en horeca uit het bestaande winkelcentrum krijgen een nieuwe plek in het nieuwe winkelcentrum. Dankzij een moderne uitstraling, goede parkeervoorzieningen en een sterke supermarkt ontstaat er een aantrekkelijk winkelgebied voor kleine winkeliers en horecagelegenheden.

Heeft u een tip of vraag?

We komen graag met u in contact als u een tip of vraag heeft. Klik op onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.