Huren of kopen woningen

Op dit moment wordt er een start gemaakt met het ontwerp van de bouwblokken. Daaruit volgen verschillende type appartementen. Er zullen tussen de 100 en 110 appartementen worden gerealiseerd, hiervan zijn er 35 tot 39 bestemd voor de verhuur in de sociale sector. Voor de overige appartementen zijn er nog verschillende mogelijkheden die de ontwikkelaar eerst nader wil onderzoeken. Zodoende kunnen we daar nog niets over zeggen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte gehouden worden? Klik op onderstaande button voor meer informatie of om in te schrijven.

Inschrijven

Verhuur commerciële ruimte

Alle huidige huurders in het winkelcentrum krijgen de gelegenheid om terug te keren in het nieuwe plan, daarvoor worden de gesprekken voortgezet in juli 2020. Mocht er ruimte beschikbaar komen kunt u zich daarvoor reeds aanmelden via het volgende mail adres: vastgoedbeheer@lidl.nl onder vermelding van Wijk bij Duurstede De Heul.

Heeft u een tip of vraag?

We komen graag met u in contact als u een tip of vraag heeft. Klik op onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb een tip of vraag